Natuurfilosofie
Versie 2023-06-05

Even voorstellen: 

Ik ben Wim van Kampen (email: w.e.vankampen@gmail.com).

Begin 2007, na het lezen van een boek over de geschiedenis van de filosofie, ben ik begonnen met zelf een boek over filosofie te schrijven. Er ontstond toen geleidelijk aan een enorme schrijfdrang. Na drie maanden had mijn werk een omvang van 300 bladzijden. Mijn directe omgeving begreep niet wat ik opschreef. Hypomane verschijnselen waren na de totstandkoming van het manuscript de reden dat ik drie maanden in een psychiatrische inrichting ben opgenomen. Meerdere deskundigen hebben zich met mij beziggehouden. Vele onderzoeken heb ik ondergaan. Uiteindelijk is er geen diagnose vastgesteld. Dit volgens mijn voorspelling dat ze niets bij mij zullen vinden. Bijzonder is dat ik nog steeds voor een zeer groot deel achter de inhoud sta.

Natuur.xlsx (2.04MB)
Natuur.xlsx (2.04MB)
Opmerkelijk.pdf (32.68KB)
Opmerkelijk.pdf (32.68KB)

In mei 2022 heb ik mijn bevindingen (verwerkt in zo'n 200 afzonderlijke modulen) ondergebracht in deze website, onder kolom 'Galerij'. Het heeft mijn kijk op de wereld (en daarbuiten) drastisch veranderd.

Missie.

Verzoening tussen Christendom en Islam.